Πρακτικό Σεμινάριο

Ανακαλύπτοντας Ξανά την Xαμένη σου Aυτοπεποίθηση!!!

 

Μάθε πως μπορείς να αποκτήσεις ξανά την χαμένη σου ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ, την χαμένη σου πίστη και δύναμη στον εαυτό σου και πως να είσαι ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ στη ζωή σου.

Μέσα από το σεμινάριο θα αντιληφθείς πως να έχεις μέσα σου γαλήνη, δύναμη, αγάπη & ευτυχία και όχι το αίσθημα της ανεπάρκειας, της αδυναμίας, του εγκλωβισμού του άγχους & της θλίψης.

 

Γιατί η ΕΥΤΥΧΙΑ είναι ΕΠΙΛΟΓΗ. Η ΕΥΤΥΧΙΑ είναι ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

 

Mάθε πώς να διαφοροποιηθείς από το 95% των ανθρώπων σήμερα και πώς να αποκτήσεις Εστίαση μόνο σε όσα έχουν πραγματικά σημασία για εσένα, όπως τα σωστά εργαλεία και τα συναισθήματα που σε ωφελούν και θα σου φέρουν γαλήνη, πληρότητα, δύναμη, ισορροπία και χαρά μέσα σου. 

Πίστεψε στον εαυτό σου!

Η δύναμη σου είσαι ΕΣΥ!!!

Τι είναι ;

Το σεμινάριο Ανακαλύπτοντας τη Χαμένη μου Αυτοπεποίθηση είναι το μοναδικό πρακτικό 100% ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟ σεμινάριο σχεδιασμένο και για απλούς ανθρώπους και για επαγγελματίες και εργαζόμενους που έχουν έλλειψη αυτοπεποίθησης και νιώθουν αδύναμοι και εγκλωβισμένοι, να περάσουν στο 5% των δυναμικών, πετυχημένων και ευτυχισμένων ανθρώπων, που κατάφεραν να αποκτήσουν ξανά την χαμένη τους πίστη, δύναμη, ισορροπία και ηρεμία για πετύχουν ότι επιθυμούν στη ζωή τους προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ακόμα πιο σημαντικό όμως είναι ότι έχει αποδειχθεί πλέον, ότι τα πρακτικά αποτελέσματα των μεθόδων του σεμιναρίου, έχουν τελικά πολύ μεγαλύτερη εφαρμογή στις ζωές των ανθρώπων, καθώς τους βοηθούν να αποκτούν εφόδια και δυνάμεις για νέες δεξιότητες και συμπεριφορές.

Για ποιούς είναι ;

Το σεμινάριο είναι ιδανικό:

-Για ανθρώπους κάθε ηλικίας, εμπειρίας και γνώσεων που θέλουν να μάθουν πώς να κερδίσουν ξανά την χαμένη τους δύναμη, αυτοπεποίθηση, αυτοκυριαρχία και ισορροπία. Θα μάθουν να το κάνουν αυτό εύκολα, γρήγορα και απλά (χωρίς να έχουν κάποια προηγούμενη εμπειρία), μέσα από τα πολύτιμα και πολύ δυνατά εργαλεία αυτογνωσίας που θα τους παραδώσω.

-Σε επιχειρηματίες που επιθυμούν να είναι κυρίαρχοι του εαυτού τους και να εκπέμπουν κύρος, δυναμισμό, εμπιστοσύνη και σεβασμό και να έχουν διάυγεια για να πετυχαίνουν εξαιρετικές συνεργσίες και να έχουν πολλές επιτυχίες στην επιχείρησής τους.

-Σε ανθρώπους που νιώθουν πως κάθε μέρα τους τυλίγει το σκοτάδι και είναι αδύναμοι και μόνοι, καθώς επίσης νιώθουν πως δεν έχουν ενέργεια να κάνουν τίποτα και πως κανένας δεν τους νοιάζεται και δεν τους αντιλαμβάνεται.

-Σε ανθρώπους που νιώθουν πως έχουν χάσει τον εαυτό τους και θέλουν να ανακτήσουν ξανά τις δυνάμεις τους. Θα αντιληφθούν τις άπειρες δυνατότητες τους και θα είναι σε θέση να ξεπεράσουν τα όρια τους και να πετύχουν όλους τους στόχους και τα όνειρα τους.

-Σε όλους όσους έχουν αποφασίσει πως τους αξίζει μια ευτυχισμένη ζωή γεμάτη αγάπη, γαλήνη, αφθονία και πολλές επιτυχίες και που επιθυμούν μια αληθινή εσωτερική μεταμόρφωση για να κατακτήσουν να νιώθουν συνεχώς πίστη, δύναμη και πληρότητα στην καρδιά τους, χωρίς το αίσθημα της ανεπάρκειας, της αδυναμίας, της θλίψης και του εγκλωβισμού.

Πώς δουλεύει ;

Το σεμινάριο θα είναι μαγνητοσκοπημένο, οπότε μπορείτε να το παρακολουθήσετε από την άνεση του χώρου σας γλιτώνοντας έτσι πολύτιμο χρόνο αλλά και χρήματα από τις μετακινήσεις σας. Θα λάβετε απλές οδηγίες σύνδεσης στο e-mail σας, αμέσως μετά την εξόφληση για την σημαντική επένδυση που κάνατε για το σεμινάριο και τον εαυτό σας.

Θα έχετε την δυνατότητα μετά το σεμινάριο να συμμετάσχετε σε live συνάντηση με την κ.Καλφοπούλου, ώστε να απαντηθούν σημαντικά ερωτήματα που θα σας βοηθήσουν στην εξέλιξη σας και να κλείσετε και μια προσωπική συνάντηση μαζί της αν επιθυμείτε να συζητήσετε τα προσωπικά σας ζητήματα.

Γιατί υπάρχει ;

Το σεμινάριο δημιουργήθηκε, γιατί δεν υπάρχει καμία άλλη πρακτική εκπαίδευση που να δείχνει μια απλή, κατανοητή και αποτελεσματική μεθοδολογία, που να έχει απόλυτη καθοδήγηση βήμα προς βήμα και να βοηθάει με βεβαιότητα τους ανθρώπους να απελευθερώσουν το αίσθημα της ανεπάρκειας, της αδυναμίας, της αναξιότητας και της αδράνειας και να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις δυνατότητες και τις αρετές τους, ώστε να αποκτήσουν ξανά αυτοπεποίθηση και δύναμη και να νιώσουν άξιοι, ικανοί, δραστήριοι και πετυχημένοι. Τους βοηθάει να έχουν όλα τα εφόδια που χρειάζονται, για να πετύχουν όλους τους στόχους τους και να έχουν την αφθονία και την ευημερία που επιθυμούν και την ζωή που τους αξίζει και ονειρεύονται.

Πότε διεξάγεται ;

Η εκπαίδευση είναι μαγνητοσκοπημένη και μπορείτε να την παρακολουθήσετε και ασύγχρονα, στο δικό σας χώρο και χρόνο, όποτε σας βολεύει. Εάν επιθυμείτε να την παρακολουθήσετε, μόλις ολοκληρώσετε την εξόφληση των διδάκτρων θα σας σταλεί επιβεβαίωση και έπειτα θα λάβατε email με τους κωδικούς πρόσβασης για να παρακολουθήσετε όλο το εκπαιδευτικό υλικό και να κατεβάσετε για πάντα στον υπολογιστή σας τις σημειώσεις, τους διαλογισμούς και τις τεχνικές για να μπορείτε να τα εφαρμόζετε όποτε επιθυμείτε και να πετυχαίνετε ότι επιθυμείτε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μετά από λίγες μέρες θα γίνει και μια live συνάντηση, όπου θα επιλύσουμε όλες τις απορίες σας πάνω στην εκπαίδευση, καθώς θα γίνει και ένα πολύ σημαντικό και δυνατό μάθημα και η εφαρμογή μιας πολύ εύκολης, άμεσης και αποτελεσματικής τεχνικής για να δείτε πως μπορείτε να εφαρμόσετε στην πράξη όσα θα μάθετε και τι οφέλη θα έχετε στη ζωή σας. Όποτε είναι καλό να έχετε ήδη παρακολουθήσει την εκπαίδευση για να συμμετέχετε ενεργά και να εκφράσετε τις απορίες σας , έτσι ώστε να σας βοηθήσουμε στο μέγιστο και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσάς για να τα εφαρμόσετε και να δείτε άμεσα αλλαγές στην καθημερινότητα σας και γενικότερα στη ζωή σας. 


Τα Περιεχόμενα του Πρακτικού Σεμιναρίου:

Τι θα μαθετε


Κάντε κλικ πάνω σε κάθε ενότητα για να διαβάσετε τα περιεχόμενα της αναλυτικά

– Θα μπορείτε να ανακαλύψετε μόνοι σας ποιές είναι οι ριζικές περιοριστικές πεποιθήσεις  και θα τις αλλάζετε αμέσα, εύκολα και απλά.

– Θα σας βοηθήσω να μάθετε τους κανόνες του νου, να σκέφτεστε πρώτα σωστά και ακολούθως να ξεκινήσετε να εφαρμόζετε τα πράγματα που πρέπει στη ζωή σας, για να έχετε και τα αντίστοιχα θετικά αποτελέσματα. Γιατί χωρίς αυτό το βήμα, καμιά τεχνική και καμία μέθοδος, δεν μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε οριστικά τα προβλήματα σας.

– Θα μάθετε πώς να χρησιμοποιήσετε  αποδεδειγμένες στην πράξη, αποτελεσματικές Μεθόδους, Τεχνικές και ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να βάλατε σε μια τάξη το χάος του μυαλού σας, θα σας δείξει πως να είστε πάντα ισορροπημένοι και στο κέντρο σας και θα σας βοηθήσει  να αποκτήσετε ξανά πίστη και δύναμη και να είστε κυρίαρχοι του εαυτού τους.

– Θα μάθετε πως μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αντιστρέφετε το αρνητικό σας συναίσθημα και να βγαίνετε από το σκοτάδι του νου σας, θα σας βοηθήσει με τα εργαλεία του να μάθετε βήμα, βήμα πως να έχετε διαύγεια, διακρίση και αυτογνωσία για να έρθετε ξανά στο φως. Θα μάθετε να κάνετε γρήγορες και σωστές κινήσεις για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

– Θα γίνει Παρουσίαση, Ανάλυση και Βήμα προς Βήμα Επεξήγηση της χρήσης των εργαλείων και μεθόδων που χρειάζεστε για να νιώθετε ξανά δυνατοί και ολοκληρωμένοι και ότι μπορείτε να πετύχετε όποιο στόχο βάλετε στη ζωή σας.

– Θα μάθετε πως να μπαίνετε ευκολά, γρήγορα και απλά στην κατάσταση που χρειάζεται ο εγκέφαλος,  στα κύματα Θήτα, για να μπορείτε να κάνετε ανά πάσα στιγμή βαθιές συνειδητοποιήσεις και βαθιές αλλαγές στο υποσυνείδητο σας. Χωρίς να χρειάζεται να κάνετε ώρες διαλογισμού, ή άλλες πολύπλοκες και επίπονες τεχνικές.

– Θα μάθετε ποια είναι τα μεγαλύτερα εμπόδια, διαστρεβλώσεις του νου, λανθασμένες πεποιθήσεις του υποσυνείδητου, που μας κάνουν να είμαστε αδρανείς και να νιώθουμε ανεπαρκείς και αποτυχημένοι και πως να τα αποφύγετε και να μην κάνετε το λάθος που κάνει το 95% των ανθρώπων που δεν νιώθει αυτοπεποίθηση και δεν μπορεί να πετύχει τους στόχους του.

– Εφόσον θα έχετε εκπαιδευτεί και θα έχετε εφαρμόσει όλες τις μεθόδους, θα είστε πλέον σε θέση να κάνετε επαναπρογραμματισμό του νου μόνοι σας, και θα μπορείτε αυτόνομα και ανεξάρτητα, να ελέγχετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αντιλαμβάνεστε τις περιοριστικές σας πεποιθήσεις σου και να τις αλλάζετε με νέες ενδυναμωτικές πεποιθήσεις, καθώς θα μάθετε και να διδάσκετε στο σώμα σας τα νέα θετικά συναισθήματα που θα σας βοηθήσουν να είστε ήρεμοι, δυνατοί και ισορροπημένοι και να πετυχαίνετε όλους σας τους στόχους.

Μαζί με το Πρακτικό Σεμινάριο θα πάρετε επιπλέον
Βοnus Μεγάλης Αξίας:

Μαζί με το Πρακτικό Σεμινάριο θα πάρετε δωρεάν 5 πολύ σημαντικά Bonus:

  1. ✅ Σημαντικό Πακέτο από Πρακτικές Σημειώσεις που μπορείτε να κατεβάσετε, οι οποίες θα παραμείνουν για πάντα στο αρχείο σας
  2. ✅ Δωρεάν έξτρα πρακτικές ασκήσεις για να είμαστε συνειδητοί στο τώρα, να αφυπνίζεται η συνειδητότητα μας και να πετυχαίνουν όλους μας τπυς στόχους σε προσωπικό και επαγγελαμτικό επίπεδο
  3. ✅ Δωρεάν ηχητικά αρχεία με τις τεχνικές του σεμιναρίου
  4. ✅ Δωρεαν 4 εξαιρετικοί διαλογισμοί
  5. ✅ Δωρεάν το e-book μου με τίτλο Μάθε όλα τα μυστικά του υποσυνείδητου νου και απέκτησε τη ζωή που αξίζεις και ονειρεύεσαι!

Σχετικά με την Εισηγήτρια του σεμιναρίου κ. Ιωάννα Καλφοπούλου

Η κ. Ιωάννα Καλφοπούλου είναι απόφοιτος του Ιονίου Πανεπιστήμιου, του τμήματος Τεχνών Ήχου & Εικόνας. Τα τελευταία χρόνια είναι εκπαιδεύτρια και ενεργειακή θεραπεύτρια του Theta Healing, καθώς και σύμβουλος αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης της Ενεργειακής Ψυχολογίας. Είναι επίσης πιστοποιημένη σύμβουλος από τα Αμερικανικά Ιδρύματα της Think της Viannas Stibal και το American Board.

Είναι η ιδρύτρια του joan.gr και η δημιουργός του προγράμματος Ανακαλύπτοντας τη Χαμένη μου Αυτοπεποίθηση καθώς και του μοναδικού προγράμματος Αξίζεις να έχεις  τη Ζωή που Ονειρεύεσαι! Και αυτό που κάνει μέσα από τις Υπηρεσίες και τα Σεμινάρια της είναι ότι βοηθάει ανθρώπους που έχουν έλλειψη αυτοπεποίθησης και νιώθουν ανεπαρκείς και αδύναμοι, να αποκτήσουν ξανά την χαμένη τους δύναμη, να αποκτήσουν ξανά ακλόνητη πίστη και αυτοπεποίθηση. Να αγαπήσουν και να αποδεχτούν τον εαυτό τους και να είναι κυρίαρχοι στη ζωή τους. Να απελευθερώσουν όλα τους μπλοκαρίσματα και να νιώσουν μέσα μας τους δύναμη, πίστη, ισορροπία, χαρά & πληρότητα και να πετύχουν όλα τους τα όνειρα.

Την κ. Καλφοπούλου την διακρίνει το πάθος και η αγάπη γι’αυτό που κάνει. Η απλότητα και η μεταδοτικότητα είναι κάποια από τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά της και αυτό που επιθυμεί από καρδιάς είναι να βλέπει πως οι μαθητές της και όλοι οι άνθρωποι που την εμπιστεύονται και παρακολουθούν τα εκπαιδευτικά της πρόγραμμα έχουν άμεσα, βαθιά και ολιστικά αποτελέσματα στην καθημερινότητα τους και γενικότερα στη ζωή τους!

Το πιο σημαντικό είναι ότι στα σεμινάριά της δύσκολες έννοιες, γίνονται πάντα απλές και κατανοητές σε όλους τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου.

100% Εγγύηση Επιστροφής Διδάκτρων Χωρίς Ερωτήσεις!

Μοναδική Εγγύηση Ικανοποίησης & Αξίας

Είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητα και την αξία των υπηρεσιών μας και ότι η εκπαίδευση μας, μπορεί να σας βοηθήσει στην πράξη που είμαστε διατεθειμένοι αλλά και ο μοναδικός εκπαιδευτικός φορέας που μπορούμε να αναλάβουμε εξ ολοκλήρου αντί για εσάς όλο το ρίσκο. Παρακολουθήστε όλη την εκπαίδευση και την live συνάντηση μας και αν εντός των πρώτων 3 ημερών που θα σας στείλουμε τις οδηγίες πρόσβασης δεν μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι, σας επιστρέφουμε τα δίδακτρα του σεμιναρίου στο ακέραιο.