Η Vianna Stibal είναι η ιδρύτρια της τεχνικής ThetaHealing®

Είναι Φυσιοπαθητικός, Θεραπεύτρια Μασάζ και Διαισθητική Θεραπεύτρια. Το 1995, ίδρυσε το Ινστιτούτο THInK® το οποίο είναι εγγεγραμμένο στο Τμήμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Περιφέρειας του Άϊνταχο ως Ιδιωτικό Σχολείο στο Άϊνταχο. (Idaho Falls, USA) με σκοπό να διαδώσει σε όλο τον κόσμο την γνώση και τις τεχνικές ThetaHealing® που η ίδια εγκαθίδρυσε μέσα από την εμπειρία της και την διαισθητική της ικανότητα.

Η Βαϊάννα, το 1995, μητέρα τριών μικρών παιδιών τότε, διαγνώστηκε με καρκίνο ο οποίος με γοργούς ρυθμούς κατέστρεφε το δεξί μηριαίο της οστό. Ότι κι αν είχε δοκιμάσει από τις γνωστές συμβατικές και εναλλακτικές θεραπείες, είχε αποτύχει. Ανακάλυψε τότε ότι η απλή τεχνική την οποία χρησιμοποιούσε για τις διαισθητικές της αναγνώσεις,  είχε θεραπεύσει πολλούς πελάτες της και έτσι αποφάσισε να την χρησιμοποιήσει και η ίδια. Μέσα από αυτόν τον τρόπο μπόρεσε να θεραπεύσει και το πόδι της.

Πρόσθεσε αυτή τη θεραπευτική γνώση στις συνεδρίες της με πελάτες και στις τάξεις στις οποίες δίδασκε. Περίεργη ως προς το γιατί είχαν επιτυχία, η Βαϊάννα ζήτησε τη συνεργασία ενός φυσικού επιστήμονα και με τη βοήθεια ενός ηλεκροεγκεφαλογράφου κατάλαβαν ότι αυτή η τεχνική αξιοποιούσε τα κύματα Θήτα.

Μέσα από χιλιάδες πελάτες ανακάλυψε όχι μόνο έναν απίθανο τρόπο για να συνδέεται με την δημιουργική ενέργεια η οποία κινείται σε όλα τα πράγματα, αλλά και ότι αυτή η ενέργεια μπορούσε να αλλάζει άμεσα πεποιθήσεις και συναισθήματα τα οποία είναι συνδεδεμένα με ασθένειες.

Αλλά η πιο βαθιά ανακάλυψη ήταν ότι η τεχνική μπορεί να διδαχθεί και σε άλλους.

Η Βαϊάννα, έχει διδάξει την τεχνική σε χιλιάδες ανθρώπους. Επίσης ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και εκπαιδεύει άλλους  ανθρώπους για να διδάξουν τις εκπαιδεύσεις της τεχνικής ThetaHealing®.

 
 

Η ίδια η  Vianna λέει:

 

‘Το όνομα μου είναι Vianna. Είμαι η  ιδρύτρια  της μεθόδου ThetaHealing ®. Το 1995 έλαβα μια αυθόρμητη θεραπεία του καρκίνου δια μέσου του Δημιουργού των Πάντων. Έκτοτε, έχω θεραπεύσει τον εαυτό μου μέσα από το Δημιουργό πολλές φορές χρησιμοποιώντας το ThetaHealing ®.

Από την πρώτη φορά που βίωσα μια στιγμιαία θεραπεία η ερώτηση μου ήταν πάντα η ίδια. “Τι ήταν αυτό που έκανε το πόδι μου να θεραπευτεί τόσο γρήγορα?”

Χρόνια αργότερα, διαγνώστηκα με συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια. Για άλλη μια φορά βρήκα τον τρόπο να θεραπευτεί η καρδιά μου απίστευτα γρήγορα. Έκανα πάλι την ίδια ερώτηση, “τι ήταν αυτό που έκανε το κορμί μου να θεραπευτεί τόσο γρήγορα?” Ίσως η σωστή ερώτηση θα έπρεπε να ήταν “γιατί να έχω αρρωστήσει εξαρχής”.

Ανακάλυψα γιατί δημιουργούμε προβλήματα και ασθένειες στη ζωή μας, πώς να τα αλλάξουμε και πώς να κατανοήσουμε το πραγματικό σχέδιο του Δημιουργού και να μπορούμε να ζούμε την πραγματικότητα που επιθυμούμε.

Έχω υπάρξει μάρτυρας σε χιλιάδες άμεσες θεραπείες στους πελάτες μου και τους μαθητές μου. Από το 1995 μαθαίνω στους άλλους πώς να κάνουν αυτόν τον απλό διαλογισμό και να λαμβάνουν τα οφέλη του. Το 2000 άρχισα να πιστοποιώ άλλους να το διδάξουν.’’