Ας γνωριστούμε


Το όραμα μου

Θέλω να δείξω στους ανθρώπους την αξία τους και πως να αγαπήσουν τον υπέροχο εαυτό τους, να αντιληφθούν τις δυνατότητες τους και να ενωθούν με το θεϊκό κομμάτι μέσα τους και έτσι να ανακαλύψουν το σκοπό της ζωής τους!

Να ανακαλύψουν γιατί ήρθαν σε αυτήν τη ζωή και ποιος είναι ο δρόμος που μπορεί να τους οδηγήσει στην δική τους ευτυχία & ολοκλήρωση!

Να έχουμε ένα καλύτερο άνθρωπο για ένα καλύτερο κόσμο! Να φτιάξουμε όλοι μαζί την ιδανική πολιτεία που οι αξίες της θα είναι η αγάπη, η συμπόνια, η καλοσύνη & η αλληλεγγύη, γιατί όσα περισσότερα δίνουμε, τόσα περισσότερα έχουμε!

Να ανυψώσουμε τη συνειδητότητα του πλανήτη! Να εξελισσόμαστε με τον ανώτερο και καλύτερο τρόπο για εμάς και όλο τον κόσμο και τότε όλοι θα είμαστε στο σωστό μονοπάτι, θα νιώθουμε πιο ευτυχισμένοι & ολοκληρωμένοι και φυσικά θα εκπληρώνουμε τα όνειρα μας, γιατί αυτός είναι ο σκοπός μας! 

 

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της αγάπης, του φωτός και των θαυμάτων!

 

Είμαι η Ιωάννα Καλφοπούλου και είμαι γεννημένη 25/04/1991. Η καταγωγή μου είναι από την όμορφη Κομοτηνή! Πλέον μένω μόνιμα στο υπέροχο νησί της Κέρκυρας από το 2010, καθώς ήρθα για να σπουδάσω στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Τεχνών Ήχου & Εικόνας και τελικά δεν έφυγα ποτέ, καθώς με κράτησαν πολλοί όμορφοι λόγοι!

Από πολύ μικρή είχα πνευματικές αναζητήσεις και έτσι είχα την ευλογία να συναντήσω στον δρόμο μου στα 19 μου, μια σχολή φιλοσοφίας στο κλασσικο τρόπο, ένα υπέροχο πνευματικό κέντρο που μελετούσαμε ψυχολογία,  φιλοσοφία και εσωτερισμό. Ο εσωτερισμός ασχολείται με τα βαθύτερα μυστήρια της ύπαρξής μας και του κόσμου μας και αποβλέπει στην εξέλιξη των συνειδήσεων. Ήμουν μέλος από το 2011 έως το 2017.

Πάντα είχα μέσα μου μια εσωτερική φλόγα και δίψα για μάθηση, αυτοβελτίωση και αυτογνώσια! Και ήθελα να ανακαλύψω και να αγκαλιάσω εμένα, να έχω ιδανικά και να πιστεύω σε ανώτερες ιδεές και φυσικά να βοηθάω και άλλους ανθρώπους μέσα από τις γνώσεις μου και το όραμα μου, να τους δώσω μια νέα προοτική για την ζωή και να αποκτήσει νέο νόημα και η δική τους ζωή! Αυτό που πιστεύαμε και αυτό που καλλιεργούσαμε και υποστηρίζαμε, το όραμα μας ήταν ένας καλύτερος άνθρωπος, για ένα νέο και καλύτερο κόσμο! Έπειτα στην πόλη μου έκλεισε ο χώρος και για λίγο χρονικό διάστημα δεν έκανα κάτι πνευματικό και ένιωθα μέσα μου ένα κένο. Μετά από ένα χρόνο αποφάσισα να γίνω επαγγελματίας σύμβουλος και θεραπευτής  προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας. Αποφάσισα να συνεχίσω αυτό το όραμα να γίνω εγώ η ίδια το όραμα που θα εμπνεύσει χιλιάδες ανθρώπους να να αγαπήσουν τον εαυτό τους και να ανακαλύψουν τον σκοπό της ζωής τους! Πιστοποιήθηκα ως Practcioner NLP Coach, επίσης διδάχθηκα Time Line Therapy & Hypnotherapy Milton Ericsson από τον πιο έγκυρο και πιστοποιημένο φορέα το American Board. Έπειτα συνέχισα τις σπουδές μου για να είμαι ακόμα πιο καλλιεργημένη και καταρτισμένη και να μπορώ να βοηθάω αποτελεσματικά και σε βάθος όλους τους θεραπευόμενους μου. Και τότε ήρθε στην ζωή μου η επαναστατική μέθοδος του Theta Healing που είναι τόσο ιδιαίτερη, γρήγορη και αποτελεσματική! Και όλα άλλαξαν στην ζωή μου!!! 

 Ένιωσα ένα ακομά μεγαλύτερο κάλεσμα για να υπηρετήσω με αγάπη και ευλάβια αυτόν τον δρόμο αυτογνωσίας που είναι πιο πνευτικός και έγινα θεραπεύτρια, αλλά και δασκάλα του Theta. Έτσι ένιωσα μέσα από την καρδιά μου σκοπό της ζωής μου να δίνω απλόχερα στους ανθρώπους ανιδιοτελή αγάπη και φως! Θέλω να δείξω στους ανθρώπους την αξία τους και πως να αγαπήσουν τον υπέροχο εαυτό τους και να ενωθούν με το θεϊκό κομμάτι μέσα τους! Τότε σίγουρα θα είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν, να λάβουν και να πετύχουν όλα τους τα όνειρα και ότι επιθυμεί η καρδούλα τους!

Γιατί πάντα το ήξερα, μα τώρα το ανακάλυψα και βιωματικά με τεράστια χαρά και ευγνωμοσύνη πως ευτυχία είναι να κάνεις επάγγελμα αυτό που αγαπάει η ψυχή σου!!! Να βρεις τον σκοπό της ζωής σου και να ανακαλύψεις πως παίρνει νόημα η ύπαρξη σου ολόκληρη!!! Να ανακαλύψεις γιατί ήρθες σε αυτήν την ζωή και ποιος είναι ο δρόμος που μπορεί να σε οδηγήσει στην δική σου ευτυχία και ολοκλήρωση; Και εγώ είμαι εδώ για να σε βοηθήσω βήμα, βήμα να υλοποιήσεις την ζωή που ονειρευέσαι!!! Γιατί αξίζεις την ζωή που ονειρεύεσαι! Και όταν το συνειδητοποιήσεις και το αποδεχτείς και γίνει ένα με εσένα τότε θα σε αγκαλιάσει η αφθονία όλου του κόσμου και σου δείξει τον δρόμο προς τα όνειρα σου με τον ανώτερο και καλύτερο τρόπο για το δικό σου μονοπάτι αυτονωσίας και εξέλιξης σε αυτήν την ζωή!

 Άλλαξε τις πεποιθήσεις σου και άλλαξε την ζωή σου!!! Άλλαξε την προοπτική σου για τον κόσμο και ο κόσμος όλος θα αλλάξει!!!

Καλώς ήρθατε στον υπέροχο κόσμο του Theta Healing!!! Το ταξίδι τώρα ξεκινά!!! Η ζωή που ονειρεύεσαι είναι εκεί και σε περιμένει!!! Πάμε μαζί να την απολαύσουμε με όλο μας το είναι!!!

Βιογραφικό


Εκπαίδευση της Ιωάνννας Καλφοπούλου στο Theta Healing από το Ίδρυμα THInK® της Vianna Stibal

         Σεμινάρια Σπουδαστών

 
 • Βασικό Επίπεδο DNA
 • Προχωρημένο Επίπεδο DNA
 • Αποτελεσματικότερη Εμβάθυνση
 • Υλοποίηση και Αφθονία
 • Εσύ και ο Δημιουργός
 • Διαισθητική  Ανατομία
 • Απελευθερώσου από όρκους, προσκολήσεις και εθισμούς
 • Αγάπη, Συγχώρεση, Δύναμs

          Σεμινάρια Εκπαιδευτών

 
 • Βασικό Επίπεδο DNA 
 • Προχωρημένο Επίπεδο DNA
 • Αποτελεσματικότερη Εμβάθυνση


Εκπαίδευση της Ιωάννας Καλφοπούλου στο ίδρυμα American Board of NLP (Neuro Linguistic Programming)

 • NLP,  Neuro Linguistic Programing
 • Time Line Therapy
 • Hypnotherapy Milton Erickson