Τι είναι το Theta Healing;®

Η μέθοδος Theta Healing® είναι μια εξαιρετική μέθοδος που μας βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι! Είναι ένα μονοπάτι αυτογνωσίας για να είμαστε πιο κοντά στην αληθινή μας φύση, να ανακαλύψουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και να αγαπήσουμε την ύπαρξη μας. Επίσης μας βοηθάει να απελευθερωθούμε από περιοριστικές πεποιθήσεις που έχουμε στο υποσυνείδητο μας και στέκονται εμπόδιο στην εξέλιξη μας.

Το Theta βασίζεται πάνω στην επιστήμη της κβαντικής φυσικής, πλέον έχει ανακαλυφθεί και το γνωρίζουμε όλοι, πως δεν αποτελούμαστε από ύλη, αλλά είμαστε ενέργεια. Τα πάντα γύρω μας είναι ενέργεια και εμείς είμαστε ένα με τα πάντα.

Healing σημαίνει θεραπεία και το Theta βγαίνει από τα κύματα Theta, που η επιστήμη έχει ανιχνεύσει με εγκεφαλογράφο. Τα κύματα είναι ηλεκτρικοί πάλμοι που υπάρχουν στον εγκέφαλο μας, όταν κλείνουμε τα μάτια μας μειώνεται το ηλεκτρικό φορτίο στον εγκέφαλο μας και μέσα από την προσευχή και τον διαλογισμό μπορούμε να φέρουμε τον εγκέφαλο μας σε αυτήν τη συχνότητα των κυμάτων Theta. Ταυτόχρονα έχουμε την πρόθεση να ενωθούμε με την έννοια της Ύψιστης Θεϊκής Συνείδησης, ή αλλιώς  την αληθινή ανιδιοτελή αγάπη μέσα μας που αποτελεί την δημιουργία όλου του κόσμου. Μια προυπόθεση υπάρχει μόνο για να κάνεις Theta, να έχεις πίστη σε μια ανώτερη πηγή δύναμης, είτε την ονομάζεις θεό, είτε δημιουργό των πάντων, είτε σύμπαν, είτε ανιδιοτελή αγάπη! Αυτό επιφέρει άμεσα την καλλιεργεία των διαισθητικών ικανοτήτων των ανθρώπων! Όλοι μας έχουμε διαισθητικές ικανότητες, είναι γενετήσιο δικαιώμα μας, δεν είναι μόνο προνόμιο λίγων ανθρώπων ή μόνο πολύ καλλιεργημένων ανθρώπων και μέσα από τις εκπαιδεύσεις και τις τεχνικές του Theta μπορώ να σου δείξω πως θα καλλιεργήσεις και εσύ τις δικές σου διαισθητικές ικανότητες για να αποκτήσεις την ζωή που αξίζεις και ονειρεύεσαι. 

Η επιστήμη έχει πλέον αποδείξει πως όταν ο εγκέφαλος μας βρίσκεται σε κατάσταση Theta, δημιουργούνται οι ιδανικές συνθήκες για να διαμορφώσουμε, να αλλάξουμε και να υλοποιήσουμε τη νέα πραγματικότητά μας.

Έτσι κάθως είμαστε σε κύματα Theta και έχουμε καλλιεργήσει τις διαισθητικές μας ικανότητες, ως θεραπεύτες έχουμε πρόσβαση σε όλη την αλήθεια του υποσυνείδητου νου και εντοπίζουμε τι είναι αυτό που αποτελεί πρόβλημα στη ζωή του ατόμου, ποιες πεποιθήσεις τον περιορίζουν, βρίσκουμε αμέσως την ρίζα του θέματος του και αντικαθιστούμε τις περιοριστικές πεποιθήσεις του, πάντα σύμφωνα με την έγκριση του με θετικές ενδυναμωτικές πεποιθήσεις που θα τον βοηθήσουν να πετύχει ότι επιθυμει στη ζωή του και να έλξει μέσα από τις νέες γνώσεις που έχει στο υποσυνείδητο του και τις νέες δράσεις του, αυτό που του αξίζει και θα τον κάνει αληθινά ευτυχισμένο!!


Τα Τέσσερα Επίπεδα των Πεποιθήσεων

Υπάρχουν τέσσερα επίπεδα στα οποία δημιουργούνται οι αρνητικές πεποιθήσεις και στα οποία εργάζεται η τεχνική ThetaHealing.

Πιπέδου

 

Βασικό επίπεδο


Οι πεποιθήσεις του Βασικού δημιουργούνται ενστικτωδώς στο υποσυνείδητο από βιώματα στην διάρκεια της εγκυμοσύνης, στην παιδική ηλικία και στη διάρκεια της καθημερινής ζωής έως σήμερα ανά πάσα στιγμή δημιουργούνται πεποιθήσεις. Αν σας είπαν όταν ήσασταν παιδιά «Πως δεν είστε ικανοί να πετύχετε τίποτα στην ζωή σας!» το υποσυνείδητο προγραμματίζεται με αυτήν την πεποίθηση και έτσι αφού αυτήν γνωρίζει και με αυτήν νιώθει οικειά και ασφάλης, αυτήν επαναλαμβάνει και αυτήν θελεί να επιβεβαιώνει. Καθώς μεγαλώνετε και δεν πετυχαίνετε όσα επιθυμείτε,  μπορείτε να θεωρείτε ότι είναι τυχαίο, ότι δεν είναι καταλλήλες οι συνθήκες ή ότι πάντα κάποιος άλλος φταίει για την δύσκολη κατάσταση σας, η ακόμα και ότι είστε άχρηστος γι’αυτό και δεν μπορείτε να πετύχετε αυτό που θέλετε και αυτό το πιστεύετε και το αναπαράγεται, γιατί αυτό έχει αποτυπωθεί στο υποσυνείδητο σας δεν είστε εσείς αυτό, αυτός σας έχουν περάσει. Αυτό ευκολά μπορεί να αλλάξει όταν δώσετε στο υποσυνείδητο σας να συνειδητοποιήσει πως πλέον δεν σας οφελεί και να το αντικαταστήσετε με το θετικό πρόγραμμα είμαι άξιος και ικανός και μπορώ να καταφέρω τα πάντα. Έτσι οι νέες δράσεις σας θα παρακινούνται μέσα από τα νεά θετικά προγράμματα και συναισθήματα που εγγράφηκαν στο υποσυνείδητο σας.

 

Γενετικό επίπεδο

 

Οι πεποιθήσεις του Γενετικού Επιπέδου δημιουργούνται στο DNA μας επειδή μεταφέρονται κληρονομικά από τα βιώματα και τις πεποιθήσεις των προγόνων μας. Αν οι πρόγονοι μας μεγάλωσαν πιστεύοντας και βιώνοντας και στην πραγματικότητα τους, ότι ένα άτομο πρέπει να κοπιάσει και να ιδρώσει πολύ  για να μπορέσει να βγάλει χρήματα και να ζήσει την οικογένεια του  και πως μόνο μέσα από αυτόν τον δρόμο είσαι σωστός, τίμιος και ηθικός, αλλιώς είσαι ανάξιος για την  κοινωνία σου, θα αναρωτιέται γιατί ενώ κοπιάζει τόσο πολύ δεν μπορεί να βγάλει εύκολα πολλά χρήματα στη ζωή του και δεν εξελίσσεται, ενώ άλλοι άνθρωποι με πολύ λίγοτερη εργασία έχουν τεράστια αφθονία. Ενω εάν αλλάξουμε το πρόγραμμα που παίζει το υποσυνεδήτο του και πλέον γνωρίζει πως είναι ασφαλές και εφικτό να βγάζει χρήματα με ευκολία, γιατί είναι άξιος και ικανός, αλλά πάνω απ΄όλα ότι του επιτρέπεται και παράλληλα συνεχίζει να είναι  σωστός, τίμιος και ηθικός  και όχι ανέντιμος, γιατί αυτό έπαιζε στο μυαλό του και αυτόματα απωθούσε θετικές συνθήκες στη ζωή του, θα απελευθερωθεί από όλα αυτά τα περιοριστικά προγράμματα και έτσι θα είναι έτοιμος και αυτός να απολάυσει όλη την αφθονία που δικαωματικά του αξίζει.

 

Ιστορικό επίπεδο

Οι πεποιθήσεις του Ιστορικού Επιπέδου δημιουργούνται από βιώματα και εντυπώσεις από τις συλλογικές πεποιθήσεις της χώρας που ζείτε, της κουλτούρας, της θρησκείας κ.τ.λ. καθώς και από πολύ παλιές προγονικές πεποιθήσεις. Όπως για παράδειγμα ο διαβήτης είναι αθεράπευτος, τα χρήματα είναι κακά, όποιος έχει πολλά  χρήματα είναι κακός, άπληστος και ανήθικος. Έτσι ερχόμαστε προγραμματισμένοι σε κάποια θέματα που μας περιορίζουν απίστευτα πολύ στην εξέλιξη μας και δεν αντιλαβανόμαστε γιατί μας συμβαίνει αυτό. Μπορούμε να άλλαξουμε αυτές τις πεποιθήσεις με τις αντίστοιχες θετικές τους, όπως είναι εφικτό να θεραπευτεί ο διαβήτης, γιατί το σώμα μου έχει ικανότητα αυτοίασης. Έπειτα τα χρήματα είναι απλώς χρήματα, δεν είναι ούτε καλά,  ούτε κακά, πιο συγκεκριμένα τα χρήματα είναι ενέργεια! Και τέλος αν πιστεύουμε πως αυτοί που έχουν χρήματα είναι κακοί και ανήθικοι άνθρωποι, εμείς ποτέ δεν θα μας επιτρέψουμε να έχουμε πολλά χρήματα, γιατί δεν θέλουμε να είμαστε αυτοί οι κακοί οι άνθρωποι. Και αυτό μπορούμε να το αλλάξουμε το θετικό πρόγραμμα πως μπορώ να έχω πολλά χρήματα ενώ παράλληλα είμαι καλός, τιμίος και ηθικός άνθρωπος.    

 

Ψυχικό επίπεδο

Οι πεποιθήσεις του Ψυχικού Επιπέδου είναι αυτές που δημιουργούνται στη ψυχή μας όταν έχουν υπάρξει πολύ ιδιαίτερες τραυματικές εμπειρίες που μας έχουν πληγώσει σε μεγάλο βάθο αυτές προκύπτουν από τα βιώματα των ανθρώπων και είναι πολλές και διάφορες, ποτέ δεν γνωρίζεις πόσο βαθιά μπορεί να επηρεάσει κάποιον ανθρώπο ένα βιώματα του, οπότε κάθε φορά το βλέπουμε αναλυτικά στην κάθε περίπτωση και το επιλύουμε με απλέτη αγάπη, φως & συμπόνια.